47-годишният Навални е бил проследен до наказателната колония ИК-3 в

...
47-годишният Навални е бил проследен до наказателната колония ИК-3 в
Коментари Харесай

Навални се присмива на студa от -32°C в затвора Полярен вълк

47-годишният Навални е бил проследен до наказателната колония ИК-3 в Харп в Ямало-Ненецкия район, на към 1900 км североизточно от Москва, оповестиха неговите поддръжници на 25 декември.

В обява в приложението за известия Telegram Навални сподели, че е бил подложен в наказателна килия поради отношението си незабавно откакто е напуснал карантината в по този начин наречената затворническа колония " Полярен вълк ".

" Все още не е било по-студено от -32°C ", сподели Навални в пост, който беше цялостен със жлъч. " Нищо не ви ободрява по този начин, както разходката в Ямал в 6:30 сутринта. "

" Дори при тази температура не можете да ходите повече от половин час, в случай че успее да ви пораснат нов нос, нови уши и нови пръсти.

Той разгласява фотография на двора си за разходка - бетонна стена, покрита с железни решетки, 11 стъпала дълга и три стъпала необятна.

Навални загатна сцена във кино лентата от 2015 година " Завръщането ", в която Леонардо ди Каприо се приютява в натрупа на кон.

" Не мисля, че това би проработило тук. Мъртъв кон би заледен за 15 минути ", сподели Навални. " Тук ни би трябвало слон, парещ слон, пържен. "

Колонията " Полярен вълк " се счита за един от най-строгите затвори в Русия. Повечето пандизчии там са наказани за тежки закононарушения.

Зимите са сурови - и температурите би трябвало да паднат до към минус 28 по Целзий там през идната седмица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР