47-годишната Гуен Блайт от Обединеното кралство твърди, че е била

...
47-годишната Гуен Блайт от Обединеното кралство твърди, че е била
Коментари Харесай

Жена твърди, че е била отвлечена от извънземни

47-годишната Гуен Блайт от Обединеното кралство твърди, че е била отвлечена от извънземни покрай голямата военновъздушна база на Кралските военновъздушни сили и по-късно я предиздвикали да не помни за това съвсем 30 години.

Жената сподели, че тъкмо над нея кръжало НЛО и тя мистериозно „ изгубила един час от живота си “. В неотдавнашен сеанс на регресивна терапия тя си спомня, че е била „ изследвана “ от сиви същества с „ бадемовидни очи и дълги, тънки пръсти “.

„ Сякаш бях изключена, само че си припомням, че лежах на масата и към мен имаше сиви същества “, сподели дамата.

Гуен, която тогава била на 18 години, и нейният другар паркирали в профил на пътя до военновъздушната база Милдънхол в Съфолк, написа Daily Star.

" Навън беше цялостен мрак и всичко, което виждахме, беше алена светлина в далечината. Изведнъж тя стартира да се движи от една страна на друга, по-късно се причислиха още една и още една. Имаше общо шест червени светлини и те започнаха да се движат по зигзаговиден модел. Няколко секунди по-късно един от тях се втурна със скорост в нашата посока. Никога не съм виждала нещо сходно ", сподели британката.

Жена отвлечена от извънземни, НЛО, извънземни, извънземни, похищение, изтрита памет, терапия,цял екран

Жената сподели, че е била " прегледана " от сиви същества с " бадемовидни очи и дълги тънки пръсти " Снимка: Dilantha Dissanayake

Жената означи, че това е " солидна горяща сфера " с широчина 30 фута (малко над 9 метра). НЛО надвиснала над колата й и по-късно изчезнала за един момент.

„ Беше ярко като слънце, само че нямаше звук и топлота. Часовникът в колата спря. Мигаше 00:00, само че моят часовник показваше, че към този момент е един през нощта. Втурнахме се към у дома, а зад нас имаше чернта кола без регистрационен номер и затъмнени стъкла. Имах възприятието, че някой желае да знае къде живеем. Спомням си, че писах за случилото се, когато се прибрах вкъщи. Все още имам дневник и записът от този ден към момента липсва ", добави Гуен.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР