47-годишна жена от Павел баня е била нахапана от куче

...
47-годишна жена от Павел баня е била нахапана от куче
Коментари Харесай

Куче нападна жена и умъртви домашния й любимец

47-годишна жена от Павел баня е била нахапана от куче до момента в който разхожда своите домашни любимци, а едно от кученцата й е било умъртвено. Жената е с рани от ухапванията.

Ивелина е излязла на разходка, която стартира на метри от последните къщи в Павел баня. От сграда в селскостопански масив излиза нападателно куче, порода каракачанска овчарка и стартира да я лае. Взема в ръце двете дребни кученца, с които е излязла, само че каракачанката се нахвърля и я събаря.
По думите й кучето избавя нейния живот. Ивелина е с четири шева по крайници и нахапвания в подмишницата и цялото тяло. Първият човек, на който се обажда е брачният партньор й. “Тя не можеше да приказва от потрес и болежка от всичко, което се случва”, споделя Теологос Кангелидис.
“А представете си, че в ръката си държах, не кучета а 2-3-годишното си дете. Или пък, в случай че на мое място беше 13- годишният ми наследник да развежда кучетата. Какъв щеше да е изхода от цялата тази ситуация”, пита се потърпевшата.

“Това е куче надзирател, което си опазва територията и може да нападне на всеки, който минава от тук”, счита брачният партньор на Ивелина.

На дамата следва дълго лекуване. Постройката до която е агресивното куче е благосъстоятелност на софийска компания, която работи главно по време на розобера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР