46-отото Народно събрание ще проведе първото си заседание от 9

...
46-отото Народно събрание ще проведе първото си заседание от 9
Коментари Харесай

46-тото Народно събрание започва работа днес

46-отото Народно заседание ще организира първото си съвещание от 9 ч през днешния ден. То ще бъде намерено от най-възрастния народен представител - Мика Зайкова от " ИТН ".

На откриването ще участват президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.

Още при започване на съвещанието депутатите ще положат клетва, а ръководителите на парламентарните групи ще разгласят главните цели на партиите си. След това ще бъде определен ръководител на 46-ото Народно заседание. В Народното събрание и този път влизат 6 обединения.

Заседанието ще бъде излъчено онлайн по Българска национална телевизия.

Специалното ни студио може да наблюдавате онлайн и на. Началото е в 8 ч, с водещи Христина Христова и Поли Златарева.

Зрителите на публичната медия ще могат да проследят онлайн конституирането на Народно заседание след предварителните избори, по какъв начин депутатите ще положат клетва и изборът им за ръководител и заместник-председатели.

Директно от Народното събрание, изнесеното студио на Българска национална телевизия ще предложи извънредни изявленията с основни политически фигури, а екипи на публичната телевизия на място ще проследят всички реакции в залата и коридорите.

Каква ще е формулата на новата власт, кой с кого ще договаря за предстоящ кабинет, кои политически сили ще останат в съпротива, кой с какви позиции ще влезе в новия парламент и какво ръководство ни чака – вижте онлайн анализите на водещи социолози, политолози и публицисти.

Политиците ще дават отговор на въпросите на Поли Златарева в изнесеното студио на Българска национална телевизия, а Христина Христова и специалисти ще проучват новото начало на новия Парламент.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР