46-годишният мъж я сграбчил за тялото, натиснал главата й към

...
46-годишният мъж я сграбчил за тялото, натиснал главата й към
Коментари Харесай

Осъдиха брутален насилник на невръстно момиче, обладал го на улицата

46-годишният мъж я сграбчил за тялото, натиснал главата й към половия си орган, след това я блъснал с пестник

Гнусна сцена се е разиграла в бургаския жк. „ Меден рудник “, на метри от магазин „ Тришър “ на бул. „ А. Г. Коджакафалията “. 46-годишен мъж е направил брутални полови дейности с момиче, на 14-годишна възраст.

Случаят е от 24.07.2022 година Фактите стават ясни от решение на състав от Районния съд. Момичето с букви Е. С. е седяло на тротоара пред денонощния търговски обект. Часът бил към 01. Към нея се доближил насилникът - Тодор Янев от Бургас, за няколко секунди откопчал панталоните си, свалил ги дружно с бельото и безусловно наврял члена си в лицето й.

В събраните доказателства написа, че " бургазлията я сграбчил за тялото начело и натиснал главата й към половия си орган. Непълнолетното момиче почнало да се съпротивлява и да пробва да се измъкне от насилника. В този миг Тодор й нанесъл два юмрука в лицето и траял да я натиска по главата, с цел да удовлетвори половите си планове ".

Най-шокиращото е, че за това гнусно действие Тодор Янев е получил условна присъда, сподели инспекция на Флагман.бг, въпреки да не излиза наяве какво е търсела жертвата на улицата след среднощ, седейки на тротоара.

Съдия Яна Митева е отсъдила присъда „ отнемане от независимост “ за период от 3 години, която да бъде изтърпяна в изпитателен период от 5 години.

Тодор Янев е наказан да заплати и разноските по делото от 1932,06 лева

Присъдата може да се апелира и/или стачкува в петнадесетдневен период, считано от през днешния ден пред Окръжен съд – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР