46-годишният комик Краси Радков е ухажвал жена си Станислава като

...
46-годишният комик Краси Радков е ухажвал жена си Станислава като
Коментари Харесай

Смях! Ето как Краси Радков свалил жена си и кой платил разходите

46-годишният комедиант Краси Радков е ухажвал жена си Станислава като й е изпратил 250 есемеса. Любовната преписка надува сметката му за телефон на към 500 лв., разкри самият артист.

По това време звездата в „ Шоуто на Слави” правел първите си стъпки в театъра и бил с много скромни финансови благоприятни условия. Брат му Емил, който преди 26 години емигрирал в Америка и постоянно му изпращал пари, платил тлъстата за тези години сметка, защото Краси едвам свързвал двата края, написа „ Таблоид “.

Радков и бъдещата му жена Станислава се срещнали преди 15 години, когато Краси се изявявал в трупата на Сатиричния спектакъл. Бил на турне с първата си роля, която получил с помощта на неявяване на сина на Георги Калоянчев – Ивайло.

„ Ролята ми беше към 2 минути. Играх травестит, с рокля и токчета. Имахме зрелище в Смолян. Митко Манчев, Бог да го елементарни, следеше сериала „ Дързост и красота” и го гледаше на тв приемника в рецепцията. Аз пък седях до него и го бъзиках. И влиза едно доста красиво момиче. Докато попълняше адресната си регистрация, аз незабавно отидох до нея и я поканих на представлението ни. Беше го гледала, само че пристигна. След това се видяхме в барчето, беше с майка си и татко си. Черпих ги по една „ Маргарита”, дадох всичките си пари. И по този начин се запознахме”, връща се обратно в спомените си комика.

На другия ден актьорите бързали да заминат за различен град. Краси й дал телефонния си номер. Попитал я дали желаят да пият кафе, само че Станислава му отказала общително, само че изрично. „ Тогава си споделих: „ Ау, това момиченце е смислено. Отказа ми”. Започнахме да си пишем есемеси. В края на месеца виждам – сметката ми единствено от есемеси на тези пари беше над 480 лева Хонорарът ми отпътува за сметката. Брат ми, да е жив и здрав, ми изпрати пари от Америка. Помагаше ми непрекъснато преди да стартира работа в „ Шоуто на Слави”, споделя артистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР