46-годишен мъж от село Златар, привлечен към наказателна отговорност за

...
46-годишен мъж от село Златар, привлечен към наказателна отговорност за
Коментари Харесай

Мъж, задигнал със сила дамска чанта, остава в ареста

46-годишен мъж от село Златар, притеглен към наказателна отговорност за обир на дамска чанта след приложимост на мощ и при изискванията на рисков рецидив, остава в ареста по искане на Окръжна прокуратура - Шумен

По искане на Окръжната прокуратура 46-годишен мъж от село Златар, притеглен към наказателна отговорност за обир на дамска чанта след приложимост на мощ и при изискванията на рисков рецидив, остава в ареста.

Той направил поредна противообществена демонстрация, като на 26 юли 2022 година, към 21:30 часа, на улица в град Шумен, застигнал в тил 42-годишна жена, запушил й устата с ръка, издърпал дамската й раница, и побягнал в незнайна посока. Скоро след осъществяване на действието мъжът бил открит и арестуван. З.И. е престъпно проявен за обири и осъждан в това число за обир.

Съдът дефинира най-тежката мярка за неотклонение за З.И., който беше арестуван за период до 72 часа. Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен. Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР