46-годишен мъж е задържан за убийство, извършено през уикенда в

...
46-годишен мъж е задържан за убийство, извършено през уикенда в
Коментари Харесай

Задържаха мъж за убийство на негов роднина в Добричко

46-годишен мъж е арестуван за ликвидиране, осъществено през уикенда в село Изворово, оповестяват от прокуратурата.
Обвинението в Добрич притегли към наказателна отговорност и задържа до 72 часа отговорния за осъщественото ликвидиране.
Сигналът за закононарушението е подаден на 11 октомври в 8.10 ч. от кметския наместник в село Изворово в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Генерал Тошево. Задържан по случая е 46-годишният Димитър К., който е родственик на жертвата.
Тялото на убития Петър П. е открито на улица в село Изворово с разкъсно-контузна рана в региона на тила. Повиканият екип на незабавна помощ е установил гибелта на 60-годишния мъж.
Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение. Предприетите дейности по следствието са открили, че 46-годишният Димитър К. има отношение към действието. Мъжът е направил и признания.
На 10 октомври към 17 ч. Петър отишъл в дома на роднината си Димитър с бутилка ракия. Двамата пили, разговаряли и под въздействие на алкохола посред им почнал спор. Димитър изгонил от вкъщи си по-възрастния си родственик.
Въпреки това абсурдът траял и отвън дома му. Димитър съумял да изтръгне парче от бетонов ограден прът и с него блъснал Петър в главата.
Извършен е оглед на местопроизшествието. Действията по следствието не престават. Обвиняемият Димитър е съден за шофиране под въздействието на алкохол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР