45-годишен масажист от България е изправен пред затвор, след като

...
45-годишен масажист от България е изправен пред затвор, след като
Коментари Харесай

Масажира жени, а след това ги снима: Българин е обвинен в сексуален тормоз и воайорство

45-годишен теляк от България е изправен пред затвор, откакто беше упрекнат в полово принуждение над дами в домовете им и неразрешено снимане, предава сайтът telegraf.rs.

Юлиан Димов се възползвал от жертвите си, които го наемали за разтривки в личните им домове. Скандалът излезе нескрито, откакто жена подаде сигнал против Димов след нахлуване по време на масаж през ноември 2022 година По-късно други дами, които са имали сеанси с него, също оповестяват за сходни офанзиви.

Димов беше задържан на летище " Гетуик " при опит да пътува с еднопосочен полет за България на 15 юни предходната година. При инспекция на телефона му служителите на реда откриха над 30 фотоси на разнообразни дами, направени без тяхно единодушие по време на домашни визити. Въпреки че твърдеше, че фотосите са били употребявани единствено за професионални цели за неговия уеб страница за разтривки, той беше приет за отговорен в съда по обвинявания за полово посягане и воайорство.

Съдът наложи на Димов краткотрайна мярка възбрана да прави активност като кинезитерапевт или теляк, която може да докара до физически контакт с дами. Освен това му е неразрешено да употребява уеб сайтове за обществени мрежи като Фейсбук и Instagram, както и да има каквото и да е устройство, способно да съхранява цифрови изображения, в случай че не рапортува за това в Регистъра на причинителите на принуждение и полови закононарушения (ViSOR). Освен това му е подредено да не влиза в персоналните жилища на никоя жена без категорично единодушие, с изключение на в наличието на брачната половинка си или комшия.

Детектив Абигейл Бътлър, която управлява следствието, уточни, че Димов се е възползвал от дами, които са му имали доверие и които са били в уязвима позиция, когато ги е нападнал.

" Добрата работа на полицията по построяването на този случай е засенчена единствено от смелостта на дамите, които се явиха. Ако някой счита, че е жертва на Димов, приканвам го да се яви. Ние сме ангажирани да пазиме уязвимите дами и девойки в Лондон и ще създадем всичко допустимо, с цел да ги накараме да се усещат сигурни. "

Окончателанта присъда на Димов ще бъде произнесена в съда в Ууд Грийн на 28 юни тази година.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР