44-годишният критик на Кремъл и борец срещу корупцията колабира, след

...
44-годишният критик на Кремъл и борец срещу корупцията колабира, след
Коментари Харесай

Руската полиция иска достъп до Навални в Германия

44-годишният критик на Кремъл и герой против корупцията колабира, откакто се качи на аероплан в Сибир и беше приет в болница там, преди да бъде откаран със аероплан в Берлин.
Германия твърди, че има " недвусмислени доказателства ", че той е бил токсичен с нервозен сътрудник, само че Русия споделя, че нейните лекари не са разкрили диря от отрова.
 Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства Състоянието на Алексей Навални се усъвършенства
Състоянието на отровения съветски опозиционер Алексей Навални последователно се усъвършенства, само че е прекомерно рано да се предвиждат дълготрайни ефек...
Сибирската транспортна полиция, която наблюдава придвижванията на Навални, съобщи в изказване, че Русия приготвя искане за допускането на свои чиновници и " специалист " до пациента, с цел да развенчае заключенията на немските проверяващи.
Полицията заяви, че след известията, че Навални е излязъл от кома, чиновниците могат да „ задават уточняващи и спомагателни въпроси “ и да участват, до момента в който „ немски сътрудници правят проверяващи действия с Навални, медици и специалисти “.
Случаят провокира интернационалните апели към Русия да организира транспарантно следствие или Кремъл рискува налагането на наказания, само че страната не е разкрила наказателно следствие, защото споделя, че нейните медици не са разкрили доказателства за отрова при проби.
Сибирската транспортна полиция организира " инспекция " на случилото се и в петък разгласява някои констатации за активността на Навални.
 Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен Германската клиника разгласи, че Алексей Навални е бил токсичен
От немската клиника " Шарите ", в която е настанен съветският опозиционен водач Алексей Навални оповестиха, че резултатите от клиничните из...
Те гласятха, че са разпознали къде Навални е отседнал и ял и че е пил " вино и алкохолен коктейл ". Те потвърдиха, че той е посетил кафене на летището в град Томск, където последователи на блогъра подозират, че е бил токсичен с чаша чай.
Полицията също съобщи, че е разпитала всички съпътстващи Навални, като се изключи една жена, Марина Певчих, която " живее непрекъснато във Англия ".
Русия неведнъж се оплака, че Германия не е дала отговор на молбата й да види медицинските данни, които са я предиздвикали да разгласи, че Навални е бил токсичен с Новичок.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР