44-годишният Георги П., 51-годишният Анатоли А. и 34-годишният Добрин Т.

...
44-годишният Георги П., 51-годишният Анатоли А. и 34-годишният Добрин Т.
Коментари Харесай

Задържаха за 72 часа наркоразпространители във Варна

44-годишният Георги П., 51-годишният Анатоли А. и 34-годишният Добрин Т. са били арестувани за период до 72 часа от Окръжната прокуратура във Варна, откакто са били привлечени като обвинени за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществено в съучастничество. И тримата обвинени са били открити по време на профилирана полицейска интервенция на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна, извършена под управлението на прокуратурата през вчерашния ден.

При осъществените претърсвания и персонални обиски са били открити и конфискувани 34,47 г марихуана, 0,03 г амфетамини и 0,03 г хероин от обвинените, които са престъпно проявени.

Спрямо 44-годишния Георги П. Окръжната прокуратура във Варна е повдигнала и обвиняване по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс, откакто е открито, че държи без съответно позволение огнестрелно оръжие – револвер " Олимпик “, и разнообразни по тип и кабилър муниции, някои от които за автомат " Калашников “.

Действията по следствието по досъдебното произвеждане не престават. Окръжната прокуратура във Варна ще внесе претенции в съда за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на тримата обвинени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР