44-годишният Д.К. е привлечен в качеството му на обвиняем от

...
44-годишният Д.К. е привлечен в качеството му на обвиняем от
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Добрич привлече към наказателна отговорност 44-годишен мъж за държане на хероин и кокаин

44-годишният Д.К. е притеглен в качеството му на обвинен от Районната прокуратура в Добрич за това, че държал без съответно позволение високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс. 

Мъжът е добре прочут на органите на реда и Прокуратурата, защото е осъждан за разнообразни противообществени прояви. Последното му наказание е от 2020 година, когато получава присъда " отнемане от независимост " за период от 2 години и 6 месеца при непоколебим режим и санкция в размер на 20 000 лв. за разпространяване на неразрешени вещества.

На 16 януари 2024 година, Д.К. бил арестуван след полицейска инспекция. В него били открити три пакетчета опиати. Две от тях съдържали общо 11,75 грама хероин, а третото съдържало 4,39 грама кокаин. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор с оглед довеждането му пред съда. Искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на него към този момент е импортирано за разглеждане. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР