44-годишен руснак е задържан в полицията в Омуртаг, след като

...
44-годишен руснак е задържан в полицията в Омуртаг, след като
Коментари Харесай

Пиян руснак нахлул нощем в къща, обърнал мебели и стреснал собствениците

44-годишен руснак е арестуван в полицията в Омуртаг, откакто нахлул през нощта в нетрезво положение в къща в село Шишковица, обърнал мебелите и разбудил с крясъци стопаните.

Нахлуването е станало към 4,20 часа в понеделник. Тогава А.М., който бил наети преди дни за овчар в селото, насилил входната врата на къщата, която била затворена единствено с райбер. В това време стопаните – жена с двамата й синове, спели в прилежащи стаи. Чули тропот от превръщане на мебели в тъмното и хули. Нечаканият посетител бил доста пийнал и несъответстващ. Стреснатото семейство викнало полиция.

Гражданинът на Русия, който живеел в град Лозница и бил със статут на непрекъснато пребиваващ у нас, не можел да даде пояснение за визитата си.

Преди имал регистрации за обири в полицията, само че този път не това била задачата на нощната му аудиенция.
Една от версиите е, че е бил прекомерно пийнал. Тъй като неотдавна бил в селото, още не бил насочен и може да се объркал в коя къща би трябвало да нощува. Тъй като има подозрения и за психологичното му положение, от полицията ще изискат експертиза, с цел да се реши по какъв начин да се работи с него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР