43-годишният актьор сподели видео, на което се вижда как близък

...
43-годишният актьор сподели видео, на което се вижда как близък
Коментари Харесай

Джейсън Момоа промени прическата си, неузнаваем е

43-годишният артист показа видео, на което се вижда по какъв начин непосредствен негов другар подстригва, реже и бръсне съвсем до кожа прелестната му коса и съвсем чуваме по какъв начин сърцата по света се разрушават.

В клипа Джейсън се показва на почитателите си, демонстрира пред камерата (бившите) си коси, а по-късно изяснява повода за решението си.

Алоха, всички - стартира той видеото в Инстаграм по типичния си топъл метод - макар че наличието стана по-сериозно, когато той стартира да изяснява повода за отрязването.

Той продължи: `Бръсна се, върша го поради пластмасата за еднократна приложимост - изтощен съм от тези пластмасови бутилки, би трябвало да спрем. Пластмасовите вилици, всички тези нелепости ".

Сериозното му обръщение беше прекратено за малко от лек лъх напразно, който разсмя Джейсън, защото от известно време не беше усещал вятър в главата си.

" О, дребосъче, в никакъв случай не съм усещал даже вятъра тъкмо там ", възкликна той.

Откакто Джейсън стана прочут след присъединяване си в " Игра на тронове " и получи основната роля на Аквамен във вселената на DC, дългите му кичури се трансфораха в негов почерк.

Но, както Джейсън загатва във видеото, той е почувствал потребността да направи нещо шокиращо, с цел да увеличи осведомеността за огромната ни взаимозависимост от пластмасата за еднократна приложимост.

Той пледира: " Тя отива в нашата земя, отива в нашия океан. Просто виждам някои неща в нашия океан, които са толкоз тъжни, тъй че апелирам ви, всичко, което вършиме, с цел да премахнете пластмасата за еднократна приложимост в живота си - помогнете ми ".

След това той отдели малко време, с цел да приключи видеото с позитивна нотка и да признае някои от измененията, които към този момент са направени, заяви " Metro ".

" Пластмасовите бутилки са нелепи. Сега доста хора създават алуминиеви, което е фантастично ", като държи личната си бутилка на екрана.

Може би е ненужно да загатваме, че хората бяха разчувствани от този ход - макар че изглеждаше, че Джейсън държи малко от косата си на главата.
Не мога да си показва какъв брой доста дами си изпускат нервите сега - тъкмо допусна един коментатор, а различен означи: " Ние не одобрихме това, нали? "

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР