42-годишният здравеняк от село Главиница пътувал в посока Пловдив с

...
42-годишният здравеняк от село Главиница пътувал в посока Пловдив с
Коментари Харесай

Загиналият в адската катастрофа между Пазарджик и Пловдив е известен спортист!


42-годишният бабанка от село Главиница пътувал в посока Пловдив с повече от естествена скорост, когато на моста при река „ Луда Яна” бил връхлетян в неговото платно от насрещно движещ се автомобил, каращ с превишена скорост. В резултат на конфликта Павел умрял на място.

Двигателят на другата кола безусловно беше "влязъл " при починалия, разкриха пред кореспондент очевидци, написа "Пазарджишка Марица ".

Водачът на другия автомобил – Александър Александров от Велинград e настанен в Интензивния бранш на МБАЛ – Пазарджик. Той е с руптура на фино черво и през нощта е бил опериран.

Все още е в тежко положение, само че под интензивно наблюдаване в отделението. Александров има и строшаване на ключицата, което съгласно медиците на този стадий е най-малкият му проблем.

В същото време хората в село Главиница, откъдето е починалият Павел Павлов, са потресени от случката. Павката беше какъв брой наедрял и мощен, толкоз мирен и непретенциозен. Никога не е злоупотребявал с физическите си качества. Човек – върлина, можеше с един удар двама отсреща да повали, само че в никакъв случай не се е сбивал за няма нищо, разясниха през днешния ден кибици в центъра на селото.

Павел Павлов работел за последно към Винпром Пещера. Имал и фамилно магазинче за продажба на риба при започване на селото. Той оставя жена и дете.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР