42-годишна жена е убита, а други двама души са ранени

...
42-годишна жена е убита, а други двама души са ранени
Коментари Харесай

Жена е убита при стрелба в Лондон

42-годишна жена е убита, а други двама души са ранени при пукотевица в източен Лондон, заяви BBC. Единият от потърпевшите е младеж.

След като те са открити с огнестрелни рани, е почнало следствие за ликвидиране. Двама младежи на 20 и на 16-години са откарани в болница, където се открива положението им. Простреляната жена дамата е умряла на място, макар напъните на незабавните медици.

Засега няма арестувани за стрелбата. Тя е станала във " Вайн Клоуз ", в дребен жилищен комплекс в кв. " Хакни " към 18:30 ч. локално време.

Районът е отцепен. Криминалисти правят оглед на паркирана наоколо до местопроизшествието кола. Полицията ще остане на място през идващите дни.

Снощи е бил отцепен и регион в южен Лондон. 17-годишно момче е умряло, откакто е намушкано с нож на " Сътън Хай Стрийт ". Заради нападението са затворени жп гара " Сътън " е няколко пътни сектори в региона. То е станало в 19:08 ч. локално време.

В ход е незабавно следствие. За момента и по този случай няма арестувани. Спешни медици за пробвали да спасят живота на намушкания юноша, само че той е умрял от пострадванията си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР