400 домакинства са без достъп до жилищата си.До това се

...
400 домакинства са без достъп до жилищата си.До това се
Коментари Харесай

400 семейства - заложници в домовете си

400 семейства са без достъп до жилищата си.До това се стига откакто притежателят на частен терен загражда единствения вероятен вход на комплекс "Витоша парк ".

Малка междина е единственият път, по който може да се стигне до комплекс „ Витоша парк”. Собственикът на теренът, по който се стига до комплекса, препречва пътя на 400 фамилии до жилищата им – първо с камион, след това с ограда.

За това ни сигнализираха посредством имейл представители на живущите в комплекс "Витоша парк ".

"Ние сме едни елементарни хора, закупили си жилища с акт 16 в затворен комплекс Витоша Парк, работещ близо 10 години. Намира се в полите на Витоша, в непосредствена непосредственост до въжен превоз Симеоново. Всеки задоволително способен човек, който закупува парцел знае, че щом една постройка има акт 16, това значи че тя има наложително БЕЗПЛАТЕН ОБЩИНСКИ ПЪТ, посредством който да се реализира достъп до парцела. Е да, само че очевидно някъде някой не си е приключил работата и в този момент 2000 души стоим затворени в комплекса си! ", се споделя в писмото.

След митинг и импортирана тъжба в прокуратурата представител на "Въжени линии " е уверил, че хората ще могат да минават през паркинга, при избрани условия, допустими за двете страни.

Миналата вечер обаче, от "Въжени линии ", са сложили камион пред единствения вход на комплекса. "В момента ние сме тотално без достъп и в случай че някой желае да си влезе в парцела, би трябвало да минава сред камион и дупка, изкопана от същата компания! ", осведомят притежателите на парцели.

Това обикновено ли е? Много хора не могат да си стигнат до жилищата, тук живеят възрасни хора, деца с увреждания, бременни дами, дребни деца! Господ да ни пази довечера да не се наложи да се викат спешна помощ, тъй като пожарната и полицията стигнаха единствено до запушилият ни камион!
Това е насмешка с нас като жители и данъкоплатци, показват възмутени жителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР