40-годишната Милена Желева от Варна има нужда от спешно лечение

...
40-годишната Милена Желева от Варна има нужда от спешно лечение
Коментари Харесай

Майка на две деца от Варна има нужда от средства за спешно лечение в чужбина

40-годишната Милена Желева от Варна има потребност от незабавно лекуване в чужбина, за което са нужни 49 000 евро, само че сумата е непостижима за нея и фамилията ѝ.

На 7 май тя би трябвало да лети за Кипър, където ще бъде оперирана.

Милена е брачна половинка и майка на две деца. От години страда от жестоки и инвалидизиращи болки. Има четири несполучливи гръбначни интервенции, направени в България във връзка дискова херния със стабилизация с импланти.

През 2020 година се организира дарителска акция, като тогава ѝ е осъществена пета гръбначна интервенция в Истанбул. Операцията минава сполучливо, само че положението ѝ не се усъвършенства.

Тя има и рядкото заболяване периневрални кисти на Тарлов.

" Заболяване, което по никакъв метод не е прието в България и освен, че не е прието, а и е неглижирано от българските лекари ", споделя още тя.
" Свързах се с най-хубавия американски неврохирург доктор Франк Фейгенбаум, който е експерт по болестта. На 7 май 2022 година би трябвало да летим със брачният партньор ми за Кипър. Получих оферта за интервенция на стойност 49 900 евро, сума която е непостижима за мен и фамилията ми. Ето за какво ви апелирам от сърце да споделите апела ми! Дайте ми късмет да съумея да събера нужните средства, тъй като времето ме притиска! Знам, че средствата за лица над 18 година се събират доста мъчно, само че нееднократно българският народ е доказвал, че е популярен. Вярвам, че ще бъда още веднъж на крайници. Вярвам, че всички хора ще ми подарят този късмет, за живот без болки и ограничавания, без боязън от бъдещето. Няма да съм постоянно прикована на инвалидният стол. Вярвам го! "   Можете да помогнете на Милена, като дарите средства на следната сметка:

Дарителска сметка

Обединена Българска Банка гр. Варна

Титуляр: Милена Недкова Желева/ MILENA NEDKOVA ZHELEVA

IBAN: BG20UBBS 800210 902 49440

BIC: UBBS BGSF

Валута: BGN/ Лева

PayPal: [email protected]

Револют: @milenabj2x
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР