40-годишна жена от Бургас се нуждае спешно от чернодробна трансплантация

...
40-годишна жена от Бургас се нуждае спешно от чернодробна трансплантация
Коментари Харесай

„Остава ѝ до 1 г. живот“: Жена се нуждае спешно от помощ след многократни инвитро процедури и силни лекарства

40-годишна жена от Бургас се нуждае незабавно от чернодробна трансплантация в Турция. След 15 години безуспешна битка да има дете, посредством многократни инвитро процедури и банкет на голям брой мощни медикаменти, през юли предходната година Веселина Атанасова е диагностицирана с чернодробна цироза в композиция с тежък асцит.

„ Простихме се с фантазията да имаме свое дете, тъй като поради тежкото ѝ положение, организмът ѝ не може да поеме повече химия при възможни последващи инвитро процедури, само че не можем да си позволим да загубим и последната вяра да спасим нейния живот “, споделя брачният партньор на Веселина - Валентин.

За страдание тя е и с Диабет вид 2 като съпътстващо заболяване, което в допълнение усложнява положението ѝ и за няколко месеца е настъпило внезапно и необратимо утежняване с заплаха за живота ѝ.

 

„ Според лекарите ѝ остават най-вече сред шест месеца и година живот. Затова с цялото си сърце на един обезверен брачен партньор, отказал се от фантазията за дете, само че не искащ да загуби брачната половинка си, която направи толкоз жертви за тази фантазия, ви апелирам: Помогнете ни съгласно опциите си да съберем нужната сума за осъществяване на чернодробна трансплантация в Турция. Това е единственият късмет брачната половинка ми Веселина да живее! Вярвам, че с общи старания и помощта на всички вас ще успеем! Благодарност и благодарност към всички, които ще ни поддържат в битката идеята ни да стане действителност! За да получи брачната половинка ми Веселина късмет за живот “, споделя мъжът.

Можете да подкрепите Веселина по няколко метода:

Чрез с дарителската платформа „ Павел Андреев “ - ТУК.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG92BUIN95611000727580

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Веселина Любомирова Атанасова

Включете се и в онлайн базар в помощ на Веси - ТУК.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР