40-годишна жена е по-тежко пострадала при верижната катастрофа на магистрала

...
40-годишна жена е по-тежко пострадала при верижната катастрофа на магистрала
Коментари Харесай

Жена е по-тежко пострадала при верижната катастрофа на АМ "Струма"

40-годишна жена е по-тежко потърпевша при верижната злополука на автомагистрала „ Струма “, която стана тази заран.

При случая се удариха пет леки коли и два микробуса. Ранени са четирима души, които са превозени в няколко лечебни заведения.
Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg Снимка: btvnovinite.bg
В болничното заведение в Сандански са откарани трима души. Най-тежко е положението на дамата, която е с травми на главата и на таза. Има подозрение за строшен десен низък крак, обясниха лекарите.

Другите двама потърпевши са с по-леки контузии. Единият от тях е отказал хоспитализация.

40-годишната жена е пътувала от Старчево и е отивала на работа в Сандански. Тя работи в завод за мебели.

Около 8 ч., когато стана тежката злополука, мъглата е била непрогледна, описват водачи. В един от авариралите бусове са пътували хора, връщащи се от Италия. Шофьорът е понижил скоростта и последвали ударите.

Петте автомобила и двата буса са смачкани. Шофьори съумяват да спрат секунди, преди и те да попаднат в злополуката. Някои от тях описват, че настилката е била малко заледена.

Гъста мъгла и несъобразена с изискванията скорост са главните аргументи за случая, обявиха от Районната прокуратура в Благоевград.

„ По данни на лидера, който е карал най-отпред, е понижил поради гъстата мъгла и са последвали голям брой удари. Ранените хора са от цялата страна, прецизират се. Има и задгранични жители, участници в злополуката “, сподели Ангел Атанасов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР