40-годишен мъж, нападнал 11-годишно дете във Варна, е задържан. Това

...
40-годишен мъж, нападнал 11-годишно дете във Варна, е задържан. Това
Коментари Харесай

Мъж посегна на 11-годишно момиче във Варна, полицията го задържа

40-годишен мъж, нападнал 11-годишно дете във Варна, е арестуван. Това оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

За похищението алармира през вчерашния ден в обществените мрежи жена, която показва, че пострадалото дете е нейна сестра. В обявата тя декларира, че казусът се е разиграл във входа на жилищна постройка в кв. " Христо Ботев ". По думите ѝ мъжът е опипвал момичето и по-късно е събул панталоните си. Тя разгласява и видеозапис, който към този момент не е разполагаем.

От ОД на Министерство на вътрешните работи допълват, че се търсят още двама мъже за сходни шокиращи случаи.

Междувременно във Фейсбук се появи и различен клип, на който е сниман мъж в региона на детско заведение на ул. „ Парижка комуна “. Той е в колата си и се самозадоволява, до момента в който край него минават възрастни и деца. По думите на създателя на видеото това се случва всекидневно през работната седмица. Заснетият е маскиран и с качулка.

Ето какво гласи част от текста към клипа, публикуван в доста варненски групи и провокирал стотици мнения.

„ Оставям това тук, с цел да надникнете в дребна част от битието на този млад господин изрод, който намира заниманието си посредством самозадоволяване пред детско заведение, в това число и заснемайки със личния си телефон целият развой, до момента в който всички минават. Всяка заран, без несъмнено събота и неделя, когато децата не посещават детската занималня, изрода стои паркирал начело, с отворен прозорец, маскиран и прави ежедневния си кеф пред очите на всички пешеходци, в това число и пред децата, чиито растеж е навръх равнището на отвореният му прозорец. Това, притеснявам се би нанесло краткотрайни, да не кажа и дълбоки контузии върху душeвността на едно дете. Опитах неколкократно да се свържа с органите на реда / районното е на към 100м/, с цел да оповестя за случая, само че насреща получих отговор, който гласи,че щом педофила е в персоналния си автомобил, няма какво да се направи. Днес е пред тази занималня, на следващия ден най-вероятно ще избере друга, апелирам най-много родителите да обръщат внимание, тъй като заплахата е постоянно на метър разстояние. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР