40 души са участвали в масовия бой в квартал „Филиповци“

...
40 души са участвали в масовия бой в квартал „Филиповци“
Коментари Харесай

След мелето във „Филиповци“: Цигани си разменят крясъци и обвинения пред сащисан репортер в ефир СНИМКИ

40 души са взели участие в всеобщия пердах в квартал „ Филиповци “ в София нощес. 10 души са арестувани, а петима са потърпевши. Един от тях е потърсил помощ в болница.

Пред bTV описаха своите версии за случая, които внезапно се разминават.

По думите на Цветан Ангелов, става дума за счепкване сред две деца в кафене, където се събират всички младежи в квартала.

„ Сбили са се и едното е повикало татко си. Когато е станало проблем пристигнал е бащата на другото дете “, сподели Ангелов.

„ Големият проблем е пристигнал от дамите. Посдърпали са се бащите, плеснали са си по един-два шамара, комшиите и другите кора сме ги разтървали “, изясни той.



Неговото пояснение за случилото се беше много умерено: „ Сега в случай че стане нещо, ние се събираме 500-600 индивида на доста дребна повърхност. Когато е пристигнала първата патрулка, те не са знаели че са 5-6 индивида, които се бият, а виждат 450 души сеирджии “.

Докато мъжът говореше с репортера, върху него се нахвърли ядосана ромка, която се разкрещя: „ Само недей да лъжеш, брат ми се бори за живота си в „ Пирогов “.

Жената, която не се показа, само че стана ясно, че е сестра на един от бащите, които са се сбили, съобщи, че брат ѝ е бил обичай с лопати или бухалки. „ Операция в „ Пирогов “, 6 часа. Три пъти са го блъснали на едно и също място. Биха сина му и всички 40 души върху него. Недей да лъжеш, че става дума за дребни деца “, съобщи яростно тя.



„ Страшно беше. Лопати, дървета… “, описа още дамата. Според нея са се били 7 души против 40. „ Събориха брат му долу с бухалки “, сподели тя.

„ Не става това тук постоянно, само че в този момент беше нещо невероятно “, добави тя. По думите ѝ, полицията бързо овладяла ситуацията, в този момент в квартала е умерено.

„ Били са се мъже на по 30 години, женени с деца. А племенникът ми е на 18 години “, съобщи още дамата.

„ Ако брат ѝ нощес не беше взел участие, нямаше да бъде в този момент в „ Пирогов “, отвърна Цветан Ангелов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР