4 милиона прегледа в световната мрежа за видеообмен генерира „Зоопарк“

...
4 милиона прегледа в световната мрежа за видеообмен генерира „Зоопарк“
Коментари Харесай

Зоопарк на Анелия с най-силна премиера

4 милиона прегледа в международната мрежа за видеообмен генерира „ Зоопарк “ на Анелия единствено 15 дни след формалната си премиера.

В канала на “Планета “ в YouTube, статистиката за миналия месец демонстрира, че песента на фолк фурията е най-силната премиера, провокирала голям интерес измежду потребителите. Парчето е и измежду най-харесваните и коментирани заглавия. Сингълът към този момент може да бъде открит и в най-популярните стрийминг платформи в света – iTunes, Deezer и Spotify.

Пeсента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Петя Радева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси, а оператор – Георги Марков.

Видеоклипът към „ Зоопарк “ се появи ефира на “Планета “ единствено ден преди концерта-промоцията на новия албум на изпълнителката, в който са събрани най-хубавите 15 мелодии на звездата, записани през последните години.

Дуетни сътрудници на певицата в него са Галин, Миро, Илиян, Kyriacos Georgiou. В албума е включена още песента “Колеги”, която e трио с Илиян и DJ Живко Микс, както и “Моят мъж”, взаимен план с оркестър “Кристали”. Специално за обложката на “Дай ми още” Анелия снима извънредна фотос сесия с Теди Грозданов. Кадрите, които са подбрани са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР