4 години затвор постанови Варненският районен съд за 46-годишен мъж,

...
4 години затвор постанови Варненският районен съд за 46-годишен мъж,
Коментари Харесай

Изверг изнасили пенсионерка във Варна, но се издаде по ужасно нелеп начин

4 години затвор постанови Варненският областен съд за 46-годишен мъж, изнасилил брутално самотна пенсионерка.

Красимир И. нападнал 77-годишната жена в дома й късно вечерта на 6 октомври 2017 година Нахлул в двора и вдигнал звук. Жената излязла да види какво става, а той я изблъскал в къщата, сломил съпротивата й с голям брой удари по главата и тялото и я изнасилил, написа "Труд ".

Докато удрял жертвата, от джоба му изпаднал портфейл с бележки с телефоните и имената на негови познати. След като завършил с гнусното дело, Красимир си тръгнал.

На другата заран посинената пенсионерка съумяла да излезе на двора. Видяла я нейна съседка, която викнала полиция.

Първоначално от позор дамата не споделила, че е изнасилена, само че след това признала всичко. Тъй като вечерта не носела очила, сметнала, че нападателят е неин прочут, който през лятото й помагал в работата по двора. Той бил арестуван, само че проверяващите бързо разкрили, че извергът е Красимир.

ДНК-експертиза удостоверила, че той е създател на закононарушението, а очевидци декларирали, че няколко часа преди зверството видели Красимир да обикаля с коня и каруцата си към дома на жертвата.

Пред магистратите подсъдимият си призна виновността и пожела бърз развой, като по този начин си спести 2 година от в началото наложената 6-годишна ефикасна присъда. Съдът почете гражданския иск на потърпевшата в размер на 20 000 лева Това не е първата присъда на Красимир.

Той е с начално обучение и има податливост към принуждение, в това число и към самотни възрастни дами, прецизираха от прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР