39-годишна американка предсказа смъртта си в социалната мрежа. Пет месеца,

...
39-годишна американка предсказа смъртта си в социалната мрежа. Пет месеца,
Коментари Харесай

Зловещо: „Ще умра, преди да успеете да помогнете”, написа млада жена във Фейсбук! Пет месеца по-късно...

39-годишна американка предсказа гибелта си в обществената мрежа. Пет месеца, преди някогашният й другар да я прати в кома след жесток побой, Стела Мартинес написала във Facebook: „ Аз ще умра, преди да съумеете да помогнете ”, оповестява „ Сън ”. Три седмици след бруталния побой дамата умряла от контузиите, които мъжът й нанесъл.

Стела и 41-годишният Кристофър Ууд почнали да се срещат през месец май 2016 година. Първоначално двамата си разменяли благи известия, разгласили фотоси, на които наподобяват необикновено щастливи, само че при започване на тази година връзките им внезапно се трансформирали. Американката обвинила колегата си, че той е разрушил живота й, нарекла го социопат и даже споделила, че той ще се опита да я убие.



„ Нямам никакви подозрения, че ще се опита да ме откри, само че вие в никакъв случай няма да намерите тялото ми”, казвала Стела.

Тя насочва обвинявания и към полицията, в която, по думите й, работят корумпирани хора. По думите й, когато Кристофър й протегнал ръка за следващ път, служителите на реда отвели в сектора, не него, а нея, след което я обвинили в домашно принуждение.



Изданието отбелязва, че 41-годишната жена дълго време е имала проблеми с опиатите, само че когато е преодоляла зависимостта си, почнала да оказва помощ на други хора. Приятелите на Стела описват, че тя е желала да помогне и на Кристофър, само че не е съумяла.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР