'' Участието на политиката в цялата истерия е абсолютно несъмнено.

...
'' Участието на политиката в цялата истерия е абсолютно несъмнено.
Коментари Харесай

Адвокатът на Джок Полфрийман: Медийната истерия започва да работи, когато...

'' Участието на политиката в цялата нервност е безусловно безспорно. Имаме локални избори и избор на основен прокурор. Аз от 2012г. съм с този клиент - Джок Полфрийман. Медийната нервност стартира да работи постоянно, когато неговото име се спомене. Самият той не е сюрпризиран от това, което се случи'', това съобщи юрист Калин Ангелов, който е бранител на наказания за убийството на Андрей Монов - Джок Полфрийман. Адвокат Ангелов бе посетител в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Затворническата администрация бе споделила, че той (Джок Полфрийман) не може да се види с публицист, забранява'', добави юрист Ангелов.

''Имам забележка към медийната среда. Какво направиха през днешния ден в bTV? Бях подложен аз да приказвам с един сломен татко. Аз осъзнавам, че това е жестока покруса - загубата на дете е жестока покруса. Не може да бъдем съпоставяни като причини. Институцията съществува в българското законодателство от 120 години - институцията на условното предварително освобождение. Много хора одобриха, че на него надали не му се преразглежда цялата присъда, което не е правилно, тъй като той е под условия. Той с държанието си е посочил всичко, което затворническите управляващи са изискали от него'', съобщи още юристът на Джок Полфрийман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР