''Току-що приключи заседание на Цирк (б.р. визира се ЦИК) Това

...
''Току-що приключи заседание на Цирк (б.р. визира се ЦИК) Това
Коментари Харесай

Мая Манолова каза от какво Бойко Борисов умира от страх

''Току-що завърши съвещание на Цирк (б.р. засяга се ЦИК) Това е точното име на този орган. Нивото е под равнището на правист първокурсник. Те или се вършат на неразбиращи, или не са чели Изборния кодекс. На старта на акцията ЦИК, която би трябвало да следи за изборния развой, стартира с тежко нарушаване на закона. Няма възбрана в Изборния кодекс по какъв начин да си кръстиш обединението. Това съобщи в ефира на 7/8 ТВ Мая Манолова, водач на партньорската мрежа ''Изправи се.БГ''.

''ЦИК вместо да е самостоятелен орган, той се трансформира в бухалка за политически поръчки'', добави тя.

''Когато се обединим можем да накараме ЦИК да съблюдава закона. Днес подадохме осем тъжби против нея. Това демонстрира, че когато се сплотяваме резултат има. ЦИК се уплашиха, статуквото се уплаши. Те от дълго време се опасяват, че къщичката, която са си създали, ще се разруши'', счита Манолова.

''Управляващите се тормозят от висока интензивност. Затова вършат всичко допустимо да спъват хората. Всеки жител, който ще отклонят да не отиде до урните, ще бъде победа за тях. Честното решение беше гласоподаване по пощата. Но нали е ясно, че Борисов умира от боязън от вота на българите зад граница. Така че предстоящо те не разрешиха на хората в чужбина да гласоподават, като не им дадоха опция да вземат участие във вота. Затова съгласно мен нашата задача е да споделяме на хората да отиват и да гласоподават, тъй като преди изборите ще ги наплашат и с епидемията. Никоя измама не може да издържи на всеобщия избор на българите'', съобщи още Мая Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР