''Пеевски го предложиха Станишев и Доган - председателите на двете

...
''Пеевски го предложиха Станишев и Доган - председателите на двете
Коментари Харесай

Манолова призна кой е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС

''Пеевски го предложиха Станишев и Доган - ръководителите на двете парламентарни групи на болшинството тогава''. Това сподели ръководителят на " Изправи се.БГ " Мая Манолова в ефира на предаването Делници по телевизия Евроком.

" След това всички мрънкаха, извиваха се - и те, и министър председателят Орешарски, и другите политически мъже ", добави тя.

Тя сподели, че с отговора " да " на въпроса " КОЙ " е употребила жлъч, който е бил неудобен.

" 7 години по-късно на мен ми се задава същият въпрос. Аз не го предложих ", отговори изрично Манолова.

" Да се разделим най-сетне и с COVID-19, и с Борисов ", прикани някогашният омбудсман.

" Сигурна съм, че на тези избори българите ще гласоподават или за Борисов, или за себе си, само че е неуместно Борисов да завоюва ", добави още тя.

" При графиките на Евростат, при Борисов България е най-бедната, най-болната, с най-висока смъртност. Хората са най-ограбвани от монополите, дишаме най-мръсен въздух, последни сме по независимост на медиите. Така че повече от същата устойчива и постоянна беднотия, повече никой български жител не желае ", безапелационна бе лидерката на ''Изправи се.БГ''

" Дошло е време на кажем " сбогом " на Борисов. Да кажем също по този начин " сбогом " на бедността, унижението и потъпканите цивилен права ", приключи Мая Манолова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР