''Оставка и за кметицата в Габрово! Какви помощи са раздавани

...
''Оставка и за кметицата в Габрово! Какви помощи са раздавани
Коментари Харесай

Сидеров поиска оставката на кметицата на Габрово

''Оставка и за кметицата в Габрово! Какви помощи са раздавани на заселените роми там? От 2005 година сигнализирам за циганската престъпност и получавах единствено присъди и санкции. Защо се изиска оставката единствено на полицейския шеф в Габрово Борислав Бончев, а не и на кметицата Таня Христова?'', написа на персоналната си страница във Facebook водачът на "Атака " Волен Сидеров.

Сидеров съобщи още в поста си, че "Атака " ще упорства за откриване на даваните обществени помощи в Габрово.

''Чувам отвред сега какъв брой е неприятна циганската престъпност. Да, неприятна е! Само, че когато аз приказвах за това от 2005 година от трибуната на Народното събрание – нямаше кой да ме чуе.'', гласи част от обявата.

Сидеров направи и още един пост по тематиката в Габрово, в който декларира, че "Атака " постоянно се е борила против престъпността на ромите.

"Къде беше сегашният вицепремиер Каракачанов когато АТАКА искаше промени в Наказателния кодекс и протестираше против циганската престъпност. От 2005 до 2019 по АЛФА са отразени над 50 репортажа за циганска престъпност, във вестник АТАКА има 113 публикации. Никоя друга медия тогава не отвори тематика, политиците си мълчаха. Сега всички са се загрижили за тази престъпност, която е проблем от десетилетия. Когато аз говорех против нея никой не ме поддържа. Паметта на българите е къса и би трябвало да им се напомнят такива неща, с цел да знаят, че решението на този проблем можеше да стартира още преди години, само че тогава никой не застана зад АТАКА ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР