''Мярката 60/40 продължава да се развива. От 1 юни се

...
''Мярката 60/40 продължава да се развива. От 1 юни се
Коментари Харесай

Караниколов: Важен бе животът на хората, всичко друго беше на втори етап

''Мярката 60/40 продължава да се развива. От 1 юни се уголемява кръгът на лицата, които ще могат да вземат участие. Българската страна обезпечи 700 млн. лева през Българска банка за развиване. Като грантове единствено Министерство на стопанската система все още имаме 220 млн. за микро и дребни предприятия, a до няколко дни стартираме 156 млн. лева за средните'', това съобщи министърът на стопанската система Емил Караниколов в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия. Той обясни какво е направила страната, с цел да подкрепи българския бизнес, който, както цялата международна стопанска система, също бе съществено ударен поради коронавирусната пандемия

''Всичко беше на втори стадий, по-важно бе да защитим живота и здравето на хората'', безапелационен бе министър Караниколов.

''Нашата съществена цел във връзка с стопанската система на България е да я запазим в кондиция. Премиерът имаше дълго ревю, в което тъкмо и ясно сподели, че да, ние сме едни от дребното страни, които в действителност не затворихме стопанската система си, не затворихме цели браншове, а някои от секторите даже започнаха да се развиват. Нашата стопанска система като цяло зависи от европейската'', добави Емил Караниколов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР