38-годишна дупничанка постави истински рекорд, след като по прости изчисления

...
38-годишна дупничанка постави истински рекорд, след като по прости изчисления
Коментари Харесай

38-годишна циганка с рекорд: Близо 10 години от живота си е прекарала в бременност

38-годишна дупничанка сложи същински връх, откакто по елементарни калкулации се оказа, че близо 10 години от живота си е прекарала в бременност. Зоя е от ромски генезис и през последните няколко дни се радва на 13-то си дете – момченце. За скромните си 38 години, тя е била 20 години в майчинство, оповестява "Монитор ".

„ Зоя е натрупала доста стаж около тези деца. Чухме, че част от тях е изоставила и има два брака. Мисля, че осем от отрочетата й са от първия брак, те са оставени за осиновяване, тъй като мъжът ѝ я шамаросвал непрекъснато “, настояват акушерки от общинската болница, които са осведомени с живота на Зоя.

Сега тя се радва на малко момченце, като е безапелационна, че няма да изостави. От вторият си брак Зоя има общо пет деца и тях ги отглежда с огромна обич и предпочитание. Твърди, че повода да изостави първите си 8 била мъжът й.

„ То без поддръжка и обич по какъв начин да гледа деца. Да не приказваме, че след всеки един скандал и помиряване, Зоя още веднъж е зачевала и по този начин през годините “, настояват осведомени с живота на ромката.

След последното си раждане обаче, Зоя изрично декларирала пред гинеколозите, че не желае повече деца. След като се възвърне, възнамерявала да отиде на доктор и да й слагат серпантина.

„ Имаме доста ромки, които са с по 7-8 деца, само че тази държи върха. Като се замислим, излиза, че след всяко раждане, тя зачевала незабавно. Казва дори, че към този момент имала внуче от едно от изоставените си девойки “, изясняват още медиците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР