38-годишен пожарникар е пострадал при пожар в сграда на бивша

...
38-годишен пожарникар е пострадал при пожар в сграда на бивша
Коментари Харесай

Деца предизвикаха голям пожар в Шумен

38-годишен пожарникар е потърпевш при пожар в постройка на някогашна детска градина на ул. " Дедеагач “, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.

Сигналът за произшествието е признат в 17.30 часа на 10 май. Към ул. " Дедеагач “ в Шумен е ориентиран противопожарен екип. След идване на място огнеборците са видели да горят складови пространства наоколо до индустриално дружество. На помощ в гасенето на място пристигнали още три противопожарни екипа.

В пламъците са унищожени бараки, палети и ПДЧ плоскости. При погасяване на пламъците и почистване е потърпевш 38-годишният пожарникар. След обзор в МБАЛ - Шумен е открито, че е със строшен палец.

Пожарът бил премахнат от 13 огнеборци благодарение на 55 тона вода. Причината за пожара е детска игра с огън. Предприети са спомагателни дейности и причинителите, седем момчета на възраст сред 14 и 14 години от Шумен, са открити. 

Пет са погасените пожари през последните 48 часа в Шуменска област, пожарникарите са оказали техническа помощ още в няколко случая, като е обезпечено дежурство на екипи при всеобщите празненства в Шумен. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР