38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на града,

...
38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на града,
Коментари Харесай

Разбиха бардак на морето! Подземен бос е арестуван за склоняване към проституция /снимки/

38-годишен бургазлия, притежател на нощно заведение в центъра на града, е бил арестуван при профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел „ Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.
Според източници на ФЛАГМАН, задържаният е ъндърграунд звездата Теодор Константинов. Задържаният е известен в подземния свят в морския град и е притежател на бар "Табу ", в който се е провела акцията.
Констатирано е, че същият склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и полови услуги против възнаграждение за придобиването на по-високи приходи. Към момента са открити четири девойки на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които почнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишния притежател на обекта ги склонил към развратни дейности и даване на полови услуги против възнаграждение чрез предоставяне на облаги и обещаване на високи приходи.
Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като дребна част от парите оставали за девойки. При претърсването на заведението е открита парична сума в друга валута и копюри. Освен български лв., са открити долари и евро банкноти.
Освен 38-годишния притежател на заведение, за период от едно денонощие е арестуван и 46-годишния охранител, като все още се изяснявана съпричастността му към осъществяваната незаконна активност.
По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура - Бургас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР