38 гимназисти бяха хоспитализирани в Северна Италия днес при два

...
38 гимназисти бяха хоспитализирани в Северна Италия днес при два
Коментари Харесай

38 ученици в Италия са в болница след пръскане на лютив спрей

38 гимназисти бяха приети в болница в Северна Италия през днешния ден при два обособени случая с напръскване на пикантен спрей, които наподобяват като подражателство на трагичния случай от уикенда, съобщи ДПА и Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че шест души починаха преди разсъмване в събота в нощен клуб в Кориналдо, покрай централния град Анкона, след навалица, евентуално провокирана от някой, пръснал пикантен спрей.

Бърза помощ е извикана през днешния ден в две учебни заведения в северната провинция Ломбардия, в градовете Павия и Сончино, след произшествия с пикантен спрей. Говорителка на районната Бърза помощ сподели пред ДПА, че 33-ма възпитаници от Павия и 5-има от Сончино са били отведени в незабавните болнични отделения, само че никой не е съществено потърпевш.

Министърът на образованието Марко Бузети, разяснявайки известията от Павия, сподели, че протичащото се е " недопустимо " и даде обещание " сериозна интервенция ".

" Това, че след нещастието в Кориналдо някой може да си разреши да подражава на един акт, предизвикал гибел и болежка, е нещо, което не може да бъде толерирано ", написа министърът във Facebook.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР