37 обвинения за Доналд Тръмп звучат гръмко у нас, но

...
37 обвинения за Доналд Тръмп звучат гръмко у нас, но
Коментари Харесай

Журналист от САЩ: Подкрепата към Тръмп расте, въпреки обвиненията

37 обвинявания за Доналд Тръмп звучат гръмко у нас, само че за Съединени американски щати са нещо напълно общоприетоо. Но е невиждано, че президент получава федерални обвинявания.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria българският публицист от Съединени американски щати Павел Хаджиев.

Те не са до там съществени, че да навредят на акцията му. Тръмп ще има опция да се кандидатира за президент през идната година. Очаква се да търси реванш с Джо Байдън. Самите обвинявания са свързани с това, че той има в своето имение във Флорида секретни документи, свързани с атомната мощ и военна мощност на Америка и съдружниците й.

 
Обвиненията не са спънка, дори в противен случай. Проучвания демонстрират, че вътрешно партийната поддръжка към Тръмп е с над 30% по-голяма по-голяма от главният му съперник измежду републиканците. Накрая може да се окаже, че вместо да му избодат очите ще му изпишат вежди.
Със сигурност отбраната му ще изиска делото му да падне, защото самият Тръмп твърди, че е подал искане тези класифицирани тези документи да бъдат декласифицирани, само че към този момент няма доказателства за такова искане.

Тръмп е такава персона, че каквото и да се случи ще откри метод да се изкара света вода ненапита. Той постоянно атакува своите политически съперници – измисля им прякори, наскърбява ги...

Много е евентуално да последват още обвинявания, защото е разследван и за щурма на Капитолия. Прокуратурата проверява дали той има присъединяване в опита за взлом.

Единственият метод, по който сегашен президент може да бъде съден по федерални обвинявания е с експлицитното предписание на основния прокурор, който се избира персонално от президента. Така че е едва евентуално тези обвинявания да продължат, в случай че той завоюва изборите следващата година.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР