37-годишният Илиян Илиев от Търговище, който беше предаден на съд

...
37-годишният Илиян Илиев от Търговище, който беше предаден на съд
Коментари Харесай

Хванаха наркодилър с над 1000 таблетки амфетамин в колата, съдът във Варна му даде само условна присъда

37-годишният Илиян Илиев от Търговище, който беше предаден на съд от Окръжната прокуратура във Варна за придобиване и държане на наркотични субстанции за разпространяване, получи неоправдателна присъда след съглашение, утвърдено от съда. Илиев одобри да изтърпи наказване 2 години и 10 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване бе отсрочено с изпитателен период от 5 години, оповестяват от Апелативна прокуратура - Варна.

Мъжът бе арестуван на 6 юли 2017 година на ул. „ Пирин “ във Варна при профилирана полицейска интервенция по линия на наркоразпространението. Автомобилът на Илиян Илиев бил е спрян за инспекция. При претършуване на колата и обиск на лицето са открити 1028 таблетки амфетамин, кристално вещество и електронна везна със следи от амфетамин и марихуана.

Направените експертни информации на таблетките посочили, че са първокачествен амфетамин с тегло 289,11 гр., а кристалното вещество с тегло 27,71 гр. се употребява като съставна част при производството на амфетамин. Претърсено било и жилището на 37-годишния мъж в Търговище, откъдето полицията иззела 6 ампули метамфетамин. Иззетите наркотични субстанции, електронна везна и празни опаковки за дозиране на опиатите ще бъдат унищожени. В тежест на наказания са и направените 605 лв. разноски по делото.

Одобреното от Варненския областен съд съглашение е дефинитивно и влиза в действие незабавно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР