37-годишен българин е починал вчера, прободен с нож при скандал

...
37-годишен българин е починал вчера, прободен с нож при скандал
Коментари Харесай

Българин убит по време на скандал за бира на остров Родос

37-годишен българин е умрял през вчерашния ден, прободен с нож при скандал в таверна на остров Родос. Жертвата е емигрантът Росен Георгиев Тодоров, заселил се преди 10 години на острова, заяви " Труд ".

Според полицията случаят е станал при спречкаване сред 53-годишен гръцки жител, 52-годишен украинец, 38-годишен поляк и българина в село Ниохори. По информация на очевидци компанията се събрала обичайно на вечерен запой. В един миг обаче бирите свършили. Украинецът почнал да чука на вратата на магазина и се опитвал да нахлуе вътре. Българинът се опитал да му попречи да счупи вратата.

Намесили се и другите и сред четиримата мъже зародила яростна битка. Тогава украинецът намушкал Тодоров с нож смъртоносно. Полякът, който бил другар на българина, също бил наръган няколко пъти, само че не тежко и съумял да избяга и да се скрие. Гъркът тръгнал да го гони, само че бил заловен от патрулиращите в региона служители на реда. Открити и иззети са две спонтанни бухалки, както и сгъваем джобен нож, притежаван и употребен от него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР