36-годишен мъж ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен

...
36-годишен мъж ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен
Коментари Харесай

Изправят пред съда криминално проявен за убийството на пастир

36-годишен мъж ще бъде изправен пред Окръжния съд в Сливен за убийството на 71-годишен овчар, оповестиха от обвиняването. Първото съвещание по делото е планувано за 7 март.

Подсъдимият бил родом от Твърдишкия край. Пристигнал в сливенското с.Скобелево при близки и с цел да си търси работа. Наели го за овчар. Тежкото закононарушение било осъществено на 10 май предходната година, в землището на селото. След приложимост на доста количество алкохол, Николай К. отправил закани за ликвидиране към възрастния си сътрудник, който също бил овчар и се намирал на 200 метра от него. Пияният отишъл до дядото с прът в ръцете. Без причина се нахвърлил върху него – обявиха от прокуратурата. Спънал го и когато индивидът паднал на земята, грубо го пребил със сопата. По-късно било открито, че са нанесени голям брой удари по главата, лицето, гърдите, корема и крайниците на жертвата. Освен с дървения кол, биячът нанесъл и удари с ритници в корема и гръдния панер на жертвата. Смъртта настъпила вследствие на несъвместимите с живота контузии.

Ден след жестокото ликвидиране служителите на реда от сектор “Запад” разкриха килъра, а съдът го задържа в ареста най-тежката мярка за неотклонение. По информация от поданици на Скобелево, нарушителят бил прочут в региона с престъпните си прояви и изключително нападателно държание след приложимост на алкохол.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР