36-годишен мъж, който обитава жилище под наем на улица Филип

...
36-годишен мъж, който обитава жилище под наем на улица Филип
Коментари Харесай

Пиян наемател скочи на полицаи, че му разваляли купона

36-годишен мъж, който населява жилище чартърен на улица „ Филип Тотю “ в " Кючук Париж ", скочи да бие изпратените по сигнал за мощен звук униформени чиновници на Първо районно управление (на МВР), тъй като му разваляли празненството.

Екшънът се е разиграл на 3 ноември м.г., когато раздразнени съседи се обадили в полицията и алармирали за кипящ ваучър на четвъртия етаж. Към мястото бил изпратен автопатрул, който дошъл на адреса в 22:35 часа. Двамата служители на реда открили, че в действителност се вихри дива забава.

Почукали на входната врата, която отворил наемателят. Полицейските чиновници се легитимирали и поискали документ за идентичност от мъжа. Той им дал отговор, че си е изгубил картата и ще даде интернационален паспорт. Същевременно нарушителят опитал да попречва полицейските чиновници да извършат инспекция вътре в жилището за определяне на другите лица, като почнал да ги наскърбява. Побеснял, протегнал ръка и нанесъл с пестник удар в региона на гърдите на единия еднообразен. Наемателят незабавно бил отведен в Първо районно управление (на МВР), където траял с обидните думи и даже напсувал дежурния контрольор.

За дейностите си мъжът бил изправен пред магистратите от Районния съд в Пловдив. Те взели поради чистото му правосъдно минало и положителни характеристични данни и му наложили само санкция в размер на 200 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР