35-годишният бургазлия Мариан Челебиев е убил собствената си майка с

...
35-годишният бургазлия Мариан Челебиев е убил собствената си майка с
Коментари Харесай

Примката около врата на Мартин Челебиев, убил с нечувана жестокост майка си, се затяга

35-годишният бургазлия Мариан Челебиев е умъртвил личната си майка с особена свирепост, той е упрекнат по чл.116 от Наказателния кодекс, по който го грози от 15 до 20 години затвор, доживот или пожизнен без подмяна, оповестиха преди малко за Флагман.бг от Окръжна прокуратура Бургас, написа flagman.bg.

Държавното обвиняване внесе искане за удължение на мярката за неотклонение на Челебиев и до края на деня следва да се насрочи час и зала за разглеждане на настояването.

Интересно бе какво ще е обвиняването против Челебиев, тъй като до този миг не бяха известни доста условия по убийството.

Знаеше се единствено, че той е удушил майка си Бинка, само че по тялото патоанатоми откриха и голям брой следи от тежки пострадвания, което е означавало, че е я е измъчвал. В досъдебното произвеждане той защитаваше тезата, че надали не убийството е станало инцидентно.

Мариан Челебиев е злоупотребявал с дрогата , твърдяха негови съседи. Известно време той е работил като преподавател по физическо, а преди години бил защита и на прочут под земята необут.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР