35-годишен мъж от старозагорското село Васил Левски заля с бензин

...
35-годишен мъж от старозагорското село Васил Левски заля с бензин
Коментари Харесай

Ненормалник запали къщата на бившата си жена , в която имало и деца

35-годишен мъж от старозагорското село Васил Левски заля с бензин и възпламени къщата на някогашната си жена, след което се опитал да предотврати излизането на хората от постройката, оповестиха от Районната прокуратура.

Сигналът за пожара е подаден на Гергьовден към 3.56 ч. 

В къщата живеели дамата и нейни близки, в това число и деца. Пристигналият екип на противопожарната работа е потушил огъня. Изгорели са мебелировка и част от покривната структура.

Установено е, че до февруари т.г. дамата и 35-годишният мъж живеели на брачен начала в същия парцел, само че се разделили. На 5 май двамата се срещнали. Мъжът желал отново да се съберат, само че дамата отказала. Причината била, че по време на взаимното им общуване той упражнявал редовно физическо принуждение по отношение на нея.

Около 2 часа на 6 май, насилникът отишъл до къщата, като носел шише с бензин и бил в нетрезво положение. Счупил стъклото на един от прозорците, напръскал с бензин коридора и полял вратата на дома, след което ги запалил. При пожара се опитал да осуети напускането на жителите на къщата, само че те съумели да излязат.

Мъжът, който е осъждан за обири и грабежи, е арестуван и упрекнат. По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът е определил непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР