348 лв. на млечна крава ще бъде подпомагането по обвързаната

...
348 лв. на млечна крава ще бъде подпомагането по обвързаната
Коментари Харесай

Плащат по 348 лева на крава в планинските райони

348 лева на млечна крава ще бъде подпомагането по обвързаната поддръжка в планинските региони за 2020 година За овцете и козите майки помощта е 70,17 лева на животно. Ставките са избрани със заповед на земеделския министър.
Плащането по схемите ще бъде направено в петък от фонд “Земеделие ”. С него се слага началото на преводите по обвързаното подкрепяне за 2020 година От фонд “Земеделие ” оповестиха, че всички производители, които са кандидатствали по схемите за обвързана поддръжка за плодове и зеленчуци, са получили SMS от номер 180-080 с напомняне, че би трябвало да потвърдят минимални добиви и реализация на продукцията си. Това би трябвало да стане в интервала сред 1 и 31 декември.
 Последен ден за кандидатстване за помощ за животновъдите Последен ден за кандидатстване за помощ за животновъдите
Днес е последният ден за заявяване на държавна помощ “де минимис ” за реализация на българско говеждо месо, оповестиха от фонд...
Фермерите могат да изпратят списък на документите по електронен път, след което чиновник от регионалната дирекция ще се свърже със стопанина, с цел да уговорят явяване на място за легализация с автограф на въведените данни, прецизира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР