"Локхийд Мартин": Българските ВВС ще разполагат с един от най-усъвършенстваните

...
"Локхийд Мартин": Българските ВВС ще разполагат с един от най-усъвършенстваните
Коментари Харесай

"Локхийд Мартин": Българските ВВС ще разполагат с един от най-усъвършенстваните изтребители

"Локхийд Мартин": Българските Военновъздушни сили ще разполагат с един от най-усъвършенстваните изтребители
"Локхийд Мартин" приветства внасянето за разглеждане от Министерски съвет от министъра на защитата Красимир Каракачанов и министъра на стопанската система Емил Караниколов на отчет за избор на нов военен аероплан за българската войска, който предлага България да стартира договаряния за закупуване на изтребители F-16 Блок 70 от Съединени американски щати. Това се споделя в изказване на компанията, изпратено до БГНЕС.

Агенция БГНЕС разгласява цялостния текст на изказването:

"Това е огромна вест за националната защита, промишлеността и стопанската система на България. Българските военновъздушни сили ще разполагат с един от най-усъвършенстваните бойни изтребители на въоръжение в НАТО. За стопанската система и промишлеността на България това ново дълготрайно партньорство със международен софтуерен водач като "Локхийд Мартин" ще донесе доста изгоди. Ние сме подготвени да продължим да поддържаме американското държавно управление и нашите български сътрудници по време на договарянията за подписване на контракт.

"Локхийд Марти"н се ангажира пред България да работи взаимно с американското държавно управление по изследването на опциите за понижаване на разноските в идващия стадий от процеса по придобиване на изтребители. Съгласно правилата на програмата за задгранични военни продажби (FMS), цената, посочена в писмото за предложение и приемане (LOA), се дефинира от американското държавно управление след консултация с фирмите и държавното управление, което придобива техниката", се показва в изказването на "Локхийд Мартин". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР