34-годишният французин Адриан Манарино спечели турнира по тенис за мъже

...
34-годишният французин Адриан Манарино спечели турнира по тенис за мъже
Коментари Харесай

Адриан Манарино спечели титлата в Уинстън-Сейлъм

34-годишният французин Адриан Манарино завоюва шампионата по тенис за мъже на твърда настилка в Уинстън-Сейлъм (САЩ) с награден фонд от 731 935 $.

Манарино завоюва борбата против Ласло Джере (Сърбия) със 7:6 (1), 6:4 за час и 46 минути игра и завоюва втората купа на равнище АТП в кариерата си. Адриан сервира изненадата на полуфиналите, когато отстрани втория в схемата Ботик ван де Зандсхулп с 6:0, 6:4.

Срещата стартира чудесно за Джере, който поведе с 2:1 след пробив на 30, само че в следствие позволи равнене за 4:4. Двамата сподели отлична игра на сервиз и спечелилият би трябвало ше да бъде избран в тайбрек. Манарино сподели по-голямо успокоение и ликува със 7:1.

Втората част бе надалеч по сполучлива за французина, който очевидно вдъхновен от своя задатък съумя да пробие за 4:3. При подаванията си бе повече от безапелационен и напълно разумно ликува с трофея.  

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР