34-годишната Г.Б., опитала да извърши грабеж в магазин от верига

...
34-годишната Г.Б., опитала да извърши грабеж в магазин от верига
Коментари Харесай

Обирджийката на супермаркет в София ударила охранител с тухла по главата

34-годишната Г.Б., пробвала да извърши обир в магазин от верига супермаркети в София, e блъснала с тухла охранителя по главата и по този начин го отстранила, оповестиха от прокуратурата.

На 13 декември дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е привлякъл към наказателна отговорност обвинената Г. Б., на 34 години, за опита за грабеж на магазин. Жената е упрекната в това, че на 12 декември, към 20,14 ч. в магазин на ул. " Черковна ", направила опит да отнеме непознати движими движимости - парична сума в размер на 1897,03 лв., благосъстоятелност на " Б. Б. " ЕООД, от владението на касиерката в магазина Ф. Д., с желание незаконно да ги присвои, като използвала за това мощ и заплашване.

Обвиняемата нанесла удар с тухла в региона на темето на охранителя в магазина С. С., след което стигнала до каса в комерсиалния обект, извадила револвер и декларирала на висок звук: " Това е обир! Отвори сейфа! " и почнала да нанася удари по сейфа на касата. Опитът за обир останал незавършен по независещи от Г. Б. аргументи, тя била арестувана от чиновници на магазина до идване на полицейски екипи.

Престъплението, за което дамата е привлечена като обвинена, е наказуемо с отнемане от независимост от 3 до 10 години. Предвид високата социална заплаха на действието, дежурен прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинената за период до 72 часа. Утре ще бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР