330 милилитра масло на 10 литра бензин, много пушек и

...
330 милилитра масло на 10 литра бензин, много пушек и
Коментари Харесай

Отговаряме на въпроса: Продават ли се още Trabant-и у нас?

330 мл масло на 10 литра бензин, доста дим и тон от двуцилиндров елемент, сходен на дрънчене от щайга с празни буркани. Познахте. Става дума за автомобил с марка Trabant, който преди време беше " националната кола " на Германска демократична република. Предисторията на този модел също е много забавна.

След края на Втората международна война заводите на Horch остават на територията на Германска демократична република и небрежно едното колелце от емблемата се трансформира в ромб с надпис IFA. Другата компания от обединяването DKW също попада в Източна Германия и с лека ръка е превърната на Trabant и Wartburg. Впоследствие, дълги години тези две возила, дело на източногерманската инженерна мисъл, се употребиха с много огромна известност и у нас.

Сега обаче, откакто нито марката Trabant, нито страната Германска демократична република съществуват, взехме решение да проверим има ли останали екземпляри в България, какъв брой са и на каква цена се продават. По традиция направихме информация във впечатляващата база данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg. Оказва се, че къ момента се продава две дузини трабанти, а цената им варира от 500 до 10 000 лева По-конкретно какво открихме - можете да разгледате .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР