33-ма души са задържани към момента при мащабната операция срещу

...
33-ма души са задържани към момента при мащабната операция срещу
Коментари Харесай

Повече от 30 вече са задържаните при акция „Автоджамбази“ във Варна

33-ма души са арестувани все още при огромната интервенция против автокрадците, която се организира във Варна и региона сега.
Това оповестиха от пресцентъра на полицията за 7dniBulgaria.bg . Към момента са тествани 10 автоморги и сервизи в цялата област и 6 автокъщи.
Извършват се претърсвания на голям брой адреси и леки коли. Иззети са опиати, заготовки за автомобилни ключове, GPS устройства, мобилни телефони, къртачи, механически устройства с УБД букси, патрони за порти на леки коли, пластини за направа на ключове, железна каса, компютри.
Акцията под кодовото име „ Автоджамбази “ е разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и зам.-главния прокурор на България. Действията се реализират от ранните часове през днешния ден от чиновници на ОДМВР – Варна и на прокуратурата.
Действията на полицията ще продължат до отпадане на нуждата.
„ 45 души са арестувани все още в границите на профилирана акция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата против автоджамбазите “, съобщи на брифинг заместник-главният прокурор и началник на следствието Борислав Сарафов.
Снимка: ОДМВР Варна
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР