33-годишната британска актриса и модел Ема Уотсън пробва рокля от

...
33-годишната британска актриса и модел Ема Уотсън пробва рокля от
Коментари Харесай

Ема Уотсън пробва рокля, която не е подчинена на законите на гравитацията СНИМКИ

33-годишната английска актриса и модел Ема Уотсън опитва рокля от сбирката пролет/лято 2023 на Loewe, която към този момент беше оприличена на извърнат надолу чадър и я нарекоха „ обратно на гравитацията “. Тя публикува снимка на роклята на страницата си в Instagram.

На фотографията актрисата театралничи с брат си Алекс за новата му марка джин Renais. Тя носи зашеметяваща бебешко синя мини рокля без презрамки с драпиране и асиметрична дантела. Интересен подробност от това облекло е връзката по бюста, която основава илюзията, че роклята се носи. Това е актуален дизайн, който в действителност повдига мекия тип на бледосинята драперия.
   View this post on Instagram   

Феновете на звездата бяха озадачени от структурата на тоалета, чудейки се по какъв начин се държи роклята и питаха дали има някаква магия на Хари Потър.

„ Каква, по дяволите, е тази рокля, wingardium leviosa? “, „ Роклята наподобява като че ли се носи във въздуха. Опитвам се да схвана “, „ Мислех, че тази рокля виси на обеците й! “, „ Какво магьосничество е направено на тази рокля? ", пишат потребителите в мненията.
 рокля, loewe Рокля loewe от сбирка пролет-лято 2023г Снимка: Loewe
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР