33-годишна жена от Казанлък, откраднала натъпкан с пари куфар от

...
33-годишна жена от Казанлък, откраднала натъпкан с пари куфар от
Коментари Харесай

Крупна кражба в Бургас: Жена грабна чанта за лаптоп от кола, а в нея - 22 000$

33-годишна жена от Казанлък, откраднала препълнен с пари куфар от Бургас, бе арестувана след взаимна работа на служителие от Първо РУ-Бургас и Първо РУ-Варна. Тя е хваната в морската столица през вчерашния ден по отношение на друга кражба, осъществена отново в Бургас, само че този път на 200 лева и диоптрични очила от прочут бар в центъра на града.

Тя е направила цялостни признания, като даже разказала и за предходното закононарушение.

На 29 септември, още по ярко, тя видяла, че паркираният пред денонощният магазин „ Абсолют” автомобил - Дачия Дъстър с варненска регистрация – е оставен отключен, а притежателят му е комерсиалния обект и се бави. Тя се възползвала от опцията и отворила вратата и взела чанта за преносим компютър.

В нея обаче, с изключение на компютъра, се оказали и 22 хиляди $ служебни пари на варненска корабна компания. 33-годишната безработна се укрила и още същия ден избягала от Бургас.

В резултат на множеството оперативно-издирвателни дейности, подхванати от полицейските чиновници е открита самоличността й, като са проследени разнообразни нейни направления в България. Последно е локализирана във Варна, където е и арестувана. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР