32-годишният Уго Перейра със съпругата си Стела Соуза и седеммесечния

...
32-годишният Уго Перейра със съпругата си Стела Соуза и седеммесечния
Коментари Харесай

Трагедия: Семейство загина в свлачище и когато намериха телата им, майката все още прегръщаше бебето ВИДЕО

32-годишният Уго Перейра със брачната половинка си Стела Соуза и седеммесечния им наследник отидоха на известния плаж Пипа, щата Рио Гранде ду Норте, Бразилия. Останалото обаче се трансформира в покруса за задружното семейство. Двойката с бебето се открила на брега, близо до скалите. Изведнъж част от скалата се срутила тъкмо върху тях, написа Daily Mail.
Очевидци незабавно се притекли на помощ и изкопали телата на Уго и Стела отдолу под руините. Когато погледнали момичето, видяха, че тя прегръща сина си мощно, покривайки го със себе си - в последния миг майката се пробвала да избави детето. А момчето към момента дишало. Лекарят, който се оказал измежду посетителите на плажа, се опита да го съживи, само че, за жалост, безрезултатно. Любимото куче на фамилията също е открито мъртво наоколо.


Преди няколко години Уго Перейра попадна в заглавията на медиите, когато напусна влиятелната си работа и потегли да обикаля света. Тогава той срещна любовта си и от този момент непрекъснато разгласява във фейсбука си трогателни изявления и фотоси с обичани хора. "Има хора, които мислят, че са богати, тъй като имат пачки пари в сейфовете си. Чувствам се като най-богатия човек в света, тъй като имам нещо, което парите не могат да купят. Семейството ми и доста обич. " написа той.


Според локалните управляващи в подножието на скалата са били сложени предупредителни знаци, защото и преди тук е имало свлачища. Тези белези обаче били отмити по време на прилива.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР